Discover Wales - 8 dagen

  • Compacte maar complete Roadtrip door Wales
  • Met o.a. de steden Cardiff en Swansea
  • De prachtige natuurgebieden Brecon Beacons en Snowdonia National Park
  • Rijdt langs de meest indrukwekkende kustgebieden van Wales

Vanaf € 419,00

De ideale kennismakingsreis met Wales! Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u alle hoogtepunten van Wales met o.a. de steden Cardiff en Swansea, de prachtige natuurgebieden Brecon Beacons, Pembrokeshire Coast en Snowdonia National Park en rijdt u langs de meest indrukwekkende kustgebieden van Wales
Basisreis is inclusief retourvlucht en huurauto. Reis je met eigen vervoer of wil je andere vluchten/huurauto, dan kan je dit in een paar simpele klikken verwijderen/aanpassen

Dag-tot-dag:

Dag 1

Aankomst in Wales, u rijdt naar Cardiff. U heeft in de avond de tijd om Cardiff te verkennen. Ga terug in de tijd met een bezoekje aan Cardiff Castle, of bewonder de moderne architectuur van het Millennium Stadium. 

U overnacht in: Cardiff

Dag 2

De route van vandaag voert door de Rhonnda vallei, wat vroeger het belangrijkste koolwingebied van Wales was. U komt hierbij langs het stadje Merthyr Tydfil, waar u Cyfarthfa Castle kunt bezoeken. De route eindigt in het Brecon Beacons National Park, dat bekend staat om haar ruige heuvels en waar u zowel natuurlijke als culturele schatten kunt vinden. 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

Dag 3

Een dag om te genieten van het Brecon Beacons National Park met haar spectaculaire watervallen en diepe grotten. Ook kunt u deze dag benutten om de zuidkust en de stad Swansea te ontdekken. U kunt hierbij een bezoek brengen aan het Dylan Thomas Centre, een interactief museum dat in het teken staat van Swansea's meest bekende poëet. 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

Dag 4

Via het Victoriaanse stadje Llandeilo en Carmarthen, de geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, rijdt u naar het stadje Pembroke, dat wordt gedomineerd door het prachtige Pembroke Castle. U verblijft twee nachten in de omgeving van Pembroke.

U overnacht in: Pembroke

Dag 5

U heeft vandaag een hele dag om de omgeving van Pembroke te ontdekken. Flaneer langs de boulevard van het charmante kustplaatsje Mumbles, verken het Gower schiereiland met zijn goudbruine stranden en schitterende uitzichten en bezoek Arthur's Stone, een neolitische steen die hier volgens de legende door Koning Arthur zou zijn neergegooid. 

U overnacht in: Pembroke

Dag 6

Vanuit Pembroke rijdt u naar Aberystwyth. Onderweg kunt u het kleinste stadje van Groot-Brittannië bezoeken, St. David's, en komt u langs het plaatsje Fishguard, wat veel meer is dan alleen een oversteekplaats naar Ierland. U rijdt een prachtige kustroute door het Pembrokeshire Coast National Park en verblijft twee nachten in de omgeving van Aberystwyth.

U overnacht in: Aberystwyth

Dag 7

Aberystwyth is een prima uitvalsbasis om het Snowdonia National Park te bezoeken, waar u de hoogste berg van Wales vindt. Het park biedt de mogelijkheid om te wandelen, vissen, bergbeklimmen of de alom aanwezig Keltische ruïnes te bezoeken.

U overnacht in: Aberystwyth

Dag 8

Terugreis

Basisreis is inclusief retourvlucht en huurauto. Reis je met eigen vervoer of wil je andere vluchten/huurauto, dan kan je dit in een paar simpele klikken verwijderen/aanpassen

Create Your Trip =>