Best of the Southwest - 7 dagen

  • Zuidwest Engeland met Cornwall & Devon
  • Met Bath, Glastonbury, Exmoor & Dartmoor National Park
  • Geniet van de prachtige stranden van Cornwall
  • Tropisch Engeland op haar allermooist

Vanaf € 349,00

Geniet van het prachtige zuidwesten van Engeland! U bezoekt de bruisende steden Bristol en Bath, de betoverende natuurparken Exmoor en Dartmoor en de goudgele stranden van Cornwall. Dit paradijselijke stukje Engeland biedt u een ideale combinatie van (pre)historische monumenten, moderne architectuur, spectaculaire uitzichten en verrassende culinaire hoogstandjes
Basisreis is inclusief retourvlucht en huurauto. Reis je met eigen vervoer of wil je andere vluchten/huurauto, dan kan je dit in een paar simpele klikken verwijderen/aanpassen

Dag-tot-dag:

Dag 1

Aankomst in Zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Bristol.

U overnacht in: Bristol

Dag 2

De route van vandaag voert langs het mondaine stadje Bath, bekend vanwege de thermische bronnen, en Glastonbury, plaats waar de legendarische Koning Arthur zou zijn begraven. U eindigt in het Exmoor National Park, met zijn heide, bossen en valleien een waar wandelparadijs. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Barnstaple, aan de rand van het park. 

U overnacht in: Barnstaple

Dag 3

Vandaag rijdt u door het graafschap Cornwall, dat bekend staat om zijn rijke Keltische erfgoed. De route voert langs de Bodmin Moor, een prachtig natuurgebied. Vanaf de hoogste toppen heeft u een spectaculair uitzicht over het omliggende landschap met ruïnes, staande stenen en oude boerderijen. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van St. Austell. 

U overnacht in: St. Austell

Dag 4

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een prachtig gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden.

U overnacht in: St. Austell

Dag 5

Vanuit St. Austell rijdt u naar Torquay. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de prachtige 13e eeuwse Buckland Abbey en de bruisende havenstad Plymouth. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Torquay.

U overnacht in: Torquay

Dag 6

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth, waar u zich kunt onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis. 

U overnacht in: Torquay

Dag 7

Terugreis

Basisreis is inclusief retourvlucht en huurauto. Reis je met eigen vervoer of wil je andere vluchten/huurauto, dan kan je dit in een paar simpele klikken verwijderen/aanpassen

Create Your Trip =>